لیست اختراعات امير عبداله


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 27
تاریخ اظهارنامه: 1391/02/26
تاریخ ثبت: 1391/05/03
خلاصه اختراع:

صندلي چرخدار برقي ايستا Stand Up Powerchair اين كالا به طور كلي با بهره گيري از انرژي الكتريكي اموري مانند رفت و آمد و حمل و نقل را براي معلولين حركتي كه فاقد قدرت راه رفتن هستند و از صندلي چرخدار استفاده مي كنند، تسهيل مي كند. ويژگي منحصربه فرد اين دستگاه و وجه تمايز آن با ساير نمونه هاي مشابه، قابليت تنظيم ارتفاع و نيز قابليت چرخش در هوا به صورت اتوماتيك مي باشد. هدف از اين طرح آسان نمودن شرايط زندگي براي معلولين مي باشد. طراحي اين پروژه در دو قالب ثابت و ايستا انجام شده است كه مدل ايستا با قابليت بلند كردن فرد، اين امكان را به معلول مي دهد كه با دسترسي داشتن به محيط پيرامون خود، دامنه فعاليت بسيار وسيعتري داشته باشد و بسياري از امور روزمره را مانند سايرين انجام دهد. ساختار كلي اين طرح از دو بخش برق (بخش برق خود متشكل از دو قسمت كنترل و الكترونيك مي باشد) و مكانيك تشكيل شده است

تاریخ ثبت: 1392/04/09
خلاصه اختراع:

با كمك اين دستگاه و با استفاده از روش بكارگرفته شده ي اِعمال امواج آلتراسونيك از خارج و روي بدنه ي لوله، مي‌توان رسوب‌زدايي داخلي لوله هاي حامل مواد مايع خصوصا نفت و گاز را انجام داد. براي از بين بردن رسوبات در لوله‌هاي نفت و گاز، امواج آلتراسونيك به وسيله كلگي آلتراسونيكي كه به بدنه خارجي لوله متصل است به لوله انتقال مي‌يابد و با توجه شتاب بالاي ايجادشده توسط اين امواج و تفاوت بين پارامترهاي اينرسي، الاستيسيته و مقاومت براي رسوبات و بدنه فلزي لوله، جدايش و اضمحلال رسوبات صورت مي‌گيرد. مزيت اين روش نسبت به ساير روشها اين است كه در آن، نيازي به باز كردن لوله ها و دسترسي به داخل آنها و در نتيجه توقف فرايند انتقال مايع نيست. لذا بكارگيري اين روش به منظورِ رسوب زدايي لوله ها بسيار كاربردي و اقتصادي است. در اين وسيله ارتعاشات با يك فركانس مخصوص، توسط يك ترانسديوسر ايجاد شده و از طريق رابطي به ديوارة لوله منتقل مي‌شود. به منظور انتقال بهينة امواج به لوله، يك مكانيزم گوه‌اي گيره‌بندي، از طريق دو تسمة فلزي، رابط را به لوله متصل مي‌كند و تماس محكمي ايجاد مي‌كند. فركانس مخصوص لازم براي فرايند رسوب زدايي، در اين سيستم به كمك يك برنامة رايانه اي به صورت لحظه اي و خودكار كنترل شده و توسط منبع تغذيه ي مخصوص توليد مي‌شود تا موج شكل گرفته در بدنه ي لوله، ايستا و سيستم درحالت تشديد و انتقال توان به لوله حداكثر باشد.

تاریخ ثبت: 1392/08/14
خلاصه اختراع:

نانوآشكارساز مادون قرمز بر پايه نانوذرات سولفيد روي شامل يك لايه فايبرگلاس است كه روي آن لايه اي از مس قرار دارد وداراي نانو سولفيد روي با قطر متوسط ۳۸ نانومتر مي باشد. آشكارساز ساخته شده داراي دماي عملكرد ۹۰ درجه سانتيگراد و توان پاسخ دهي به منبع تابش فيلمان تنگستن از ۴۰ وات به بالا (بدون سيستم متمركز كننده نور) مي باشد. ارتباط بين دو سطح مس توسط شياري به ضخامت كمتر از يك ميليمتر قطع شده است. سپس روي سطح شيار ايجاد شده نانو سولفيد روي نشانده شده است كه ارتباط بين دو سطح مس توسط اين لايه نيمه هادي برقرار مي شود. ازجمله كاربرد هاي آشكارساز ساخته شده در ساخت سنسورهاي IR ارزان قيمت با مراحل سادة توليد مي باشد و همچنين اطلاعات حاصل از ساخت اين آشكارساز مي تواند در توسعه ساخت انواع نانو آشكارسازهاي حرارتي مفيد واقع شود كه علاوه بر استفاده آنها در شيمي تجزيه، داراي مصارف زيادي در الكترونيك، طيف نگار مادون قرمز، صنايع نظامي، تصويربرداري حرارتي، سيستمهاي ردياب و توليد چشمهاي مادون قرمز است.

تاریخ ثبت: 1394/02/01
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار Ti با استفاده از فرايند رسوب گذاري شيميايي از فاز بخار با بهره گيري از پلاسما (PACVD) بر روي قطعات ايجاد شد. براي ايجاد پوشش در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (هيدروژن و آرگون) از بخار تتراكلريد تيتانيم استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون هاي موردنظر بر روي كاتد (كه محل قرارگيري قطعه مي باشد) قرار گيرند. انتظار مي رود با گذشت زمان، ضخامت پوشش افزايش يابد. در اين فرايند درصد چرخه كار بين 33 تا 80 درصد، ولتاژ اعمالي بين 500 تا 650 ولت، دماي لايه نشاني بين 450 تا 600 درجه سانتيگراد، زمان لايه نشاني بين 1 تا 10 ساعت، فركانس دستگاه بين 6 تا 12 كيلوهرتز، فشار محفظه بين 1 تا 6 ميلي بار در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 10 تا 120 نانومتر و ضخامت آن بين 1 تا 10 ميكرومتر مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/08/11
خلاصه اختراع:

استفاده از امواج التراسونيك توان بالا، بصورت گسترده در صنايع مختلف و فرآيندهاي توليد مورد توجه و بررسي قرار گرفته است. از جمله اين فرآيندها مي توان به عمليات تراشكاري، فرزكاري، سنگزني، ماشين كاري تخليه الكتريكي، جوشكاري، كشش عميق، آپ ستينگ و متالورژي پودر اشاره كرد. دليل كاربرد گسترده و رو به توسعه اين تكنولوژي نوظهور را مي توان به طور كلي ناشي از كاهش اصطكاك سطوح تماسي و تغييرات در پلاستيسيته مواد دانست. اعمال امواج التراسونيك بر اساس نوع فرآيند داراي مزايايي نظير كاهش نيروي لازم شكل‌دهي، كاهش تنش سيلان، بهبود صافي سطح و دقت ابعادي و افزايش استحكام مي باشد. براي بيان كمي تاثير ارتعاشات التراسونيك در خواص مكانيكي مواد، پارامتري به عنوان پارامتر نرم شوندگي آكوستيكي تعريف مي شود كه تعيين كننده ميزان كاهش استحكام ماده در حين اعمال ارتعاشات التراسونيك است. در اين اختراع روش و رابطه اي تئوريك براي تعيين ميزان نرم شدگي مواد مختلف تحت ارتعاشات التراسونيك توان بالا ارائه شده و به همين منظور دستگاهي براي تعيين اين پارامتر براي نمونه هاي مينياتوري طراحي و ساخته شده است. دليل طراحي براي نمونه هاي مينياتوري مطابق استاندارد، استفاده در مواد استراتژيك با هزينه مواد اوليه بالا و استحكام بالا نظير آلياژ تيتانيوم Ti-6A-4V مي باشد. در اين اختراع ابتدا با تحليل المان محدود، ترانسديوسر (مبدل) التراسونيك مناسب طراحي و ساخته شد. سپس چيدمان لازم براي اتصال به دستگاه تست كشش نيز تحليل نرم افزاري، طراحي مفهومي و ساخته شد. مراحل طراحي شامل محاسبات پارامترهاي استحكامي و نيز تحليل ارتعاشي است كه با استفاده از نرم افزارهاي المان محدود انجام شده است. كارائي و عملكرد اين مجموعه با استفاده از نمونه هاي تيتانيوم آلياژي Ti-6Al-4V بررسي شده است. نتايج حاكي از ثمربخشي طراحي و قابليت استفاده از مجموعه براي تعيين پارامتر نرم شوندگي آكوستيكي مواد مختلف مي باشد. دستگاه ساخته شده در اين اختراع، داراي قابليت اندازه گيري مشخصات استحكامي مواد تحت ارتعاشات التراسونيك مي باشد و قابليت استفاده در مقياس آزمايشگاهي و صنعتي را دارا است.

تاریخ ثبت: 1394/09/28
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار DLC/D با استفاده از فرايند رسوب گذاري شيميايي از فاز بخار با بهره گيري از پلاسما (PACVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دست يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه نشاني، بستر آزمايش با تركيب گازي مناسب از آرگون، نيتروژن و هيدروژن مورد عمليات نيتروژن دهي پلاسمايي قرار گرفت. براي ايجاد پوشش در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (هيدروژن، آرگون) از گاز متان استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار ميرود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون هاي موردنظر بر روي كاتد (كه محل قرارگيري قطعه مي باشد) قرار گيرند. با گذشت زمان پوشش نانو كامپوزيتي DLC/D تشكيل شد. در اين فرايند درصد چرخه كار بين 30 تا 80 درصد، ولتاژ اعمالي بين 450 تا 650 ولت، دماي لايه نشاني بين 100 تا 200 درجه سانتيگراد، زمان لايه نشاني بين 1 تا 5 ساعت، فركانس دستگاه بين 6 تا 12 كيلوهرتز، فشار محفظه بين 1 تا 100 پاسكال در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 20 تا 50 نانومتر و ضخامت آن بين 5/0 تا 5/2 ميكرومتر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/16
مالک/مالکان: آقاي امير عبدالهي
تاریخ ثبت: 1395/03/31
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: مارمالاد به رب زمينه فني : كشاورزي- صنايع غذايي- تبديل مواد غذايي مشكل فني: انارPunica granatum L.) ) ميوه ويژه مناطق گرمسيري است و بيشتر گياه شناسان موطن اوليه آن را قفقاز، سواحل درياي خزر و بلندي هاي زاگرس مي دانند .اين ميوه از جمله محصولاتي است كه طيف گسترده¬اي از متابوليت¬هاي ثانويه نظير آلكالوئيدها، تانن¬ها و تركيبات فنوليك (نظير آنتوسيانين¬ها) را در خود جاي داده است. عمده خاصيت آنتي اكسيداني انار مربوط به تانن¬هاي قابل هيدروليز آن مي¬باشد. ارائه راه حل: تهيه انواع مربا از ديرباز به عنوان روش نگهداري ميوه¬ها و سبزيجات مرسوم بوده است. وجه تمايز اين فراورده¬ها اندازه ميوه¬هاي مورد استفاده در تهيه آنهاست. مارمالاد در حقيقت ژله ميوه¬هاست كه در آن قطعات كوچك ميوه يا پوست آن¬ها به صورت سوسپانسيون وجود دارد. براساس استاندارد ايران شماره 214 حداقل ميوه موجود در مارمالاد بايد 40 گرم در 100 گرم محصول باشد. ميوه مورد استفاده در توليد مارمالاد غالباً به صورت قطعات ميوه، پوره يا آبميوه است. مارمالاد به دليل استفاده از ضايعات ميوه و همچنين فرايند توليد ساده (كه مشابه مربا است) مورد توجه توليدكنندگان قرار گرفته است. مضاف بر اينكه در توليد مربا نياز به استفاده از ميوه¬هاي مرغوب با ظاهر مناسب است در حالي كه اين امر در مورد مارمالاد ضرورت ندارد. آب انار درون ظرف ريخته شده و به آن پوره ميوه به و شكر در مقادير مورد نظر اضافه مي گردد. محتوي ظرف تا رسيدن به بريكس (غلظت) مشخص حرارت مي بيند. چند عدد هل نيز جهت مطلوب شدن عطر و طعم به آن اضافه مي گردد.

تاریخ ثبت: 1396/02/17
خلاصه اختراع:

ايجاد پوشش نانوساختار تانتالوم با استفاده از فرايند رسوب شيميايي از فاز بخار به كمك پلاسما با جريان پالسي مستقيم (Pulsed-DC-PACVD) براي اولين بار در اين اختراع انجام گرفته است. پلاسما را مي-توان با استفاده از منابع تغذيه مختلف اعم از AC، DC، Radio-Frequency(RF)¬ AC و Pulsed-DC ايجاد نمود. در ميان اينها روش RF-PACVD توفيقاتي در¬خصوص اعمال پوشش¬هايي با كيفيت و خلوص مناسب داشته است. با¬اين¬وجود اين روش نرخ رسوب بالايي نداشته (درحدود200-nm/hr300 براي تانتالوم) و به لحاظ يكنواختي پوشش برروي قطعاتي با شكل هندسي پيچيده كارايي مطلوبي ندارد. از سوي ديگر تجهيزات سخت افزاري مبتني بر RF نسبتا پيچيده است؛ اين امر بروزرساني و استفاده از آن در صنعت را به لحاظ اقتصادي توجيه¬ناپذير ساخته است. در مقابل روش Pulsed-DC-PACVD ضمن برخورداري از تجهيزات نسبتا ساده و ارزان، قادر به ايجاد پلاسمايي مناسب براي پوشش¬دهي در دماي نسبتا پايين (زيرC˚500) و با نرخ رسوبي در حدود1-μ/hr3 مي¬باشد كه بصورت يكنواخت¬ قطعاتي با هر شكل هندسي را پوشش¬دهي مي¬كند. همچنين سهولت تجهيز و بروزرساني سخت افزار آن به لحاظ اقتصادي منجر به ايجاد جذابيت بيشتر براي مصارف صنعتي شده¬است. لذا دانش اعمال پوشش¬ نانوساختار تانتالوم با اين روش مي¬تواند زمينه¬ساز گسترش كاربردهاي صنعتي آن در الكترونيك، نفت و پزشكي گردد.

تاریخ ثبت: 1396/11/24
خلاصه اختراع:

فرآيند متالورژي پودر به عنوان يك روش با قابليت توليد قطعه‌ها با شكل نزديك به شكل نهايي، هندسه‌هاي پيچيده و نيز امكان توليد قطعه‌ها از مواد با نقطه ذوب بالا در سطح وسيعي در صنايع مختلف براي توليد قطعه‌هاي فلزي، سراميكي، پليمري و نيز كپسول‌هاي دارويي به كار مي‌رود. در اين روش ذره‌هاي پودر در يك قالب فشرده شده و سپس تف‌جوشي مي‌شوند و در برخي موارد، فشردن و تف‌جوشي همزمان انجام مي‌شود. با توجه به كاربرد وسيع اين فرآيند، تكنولوژي‌هاي مختلفي براي فشردن پودر تدوين گرديده است كه رايجترين آن‌ها روش فشردن پودر بصورت محوري در قالب است. استحكام و چگالي قطعه حاصل در اين روش به طور‌ مستقيم بر روي خواص مكانيكي و پايداري ابعادي قطعه نهايي تاثيرگذار است. وجود هرگونه عيب، تخلخل و عدم يكنواختي در توزيع چگالي خشته خام موجب كاهش خواص استحكامي قطعه نهايي مي‌گردد. براي غلبه بر اين مشكل راه‌حل هاي متعددي نظير استفاده از نيروي فشردن بالاتر و استفاده از روش‌هاي فشردن ايزواستاتيك وجود دارد. راه‌حل ديگر بهره‌گيري از امواج فراصوت در حين فرآيند فشرده‌سازي است كه موجب كاهش ضريب اصطكاك بين ذره اي و نيز كاهش تنش سيلان مواد مي گردد و از اين رو چگالي يكنواخت تر و بالاتري را نتيجه مي دهد. اين عامل سبب مي شود كه علاوه بر استحكام بالاي خشته خام و كاهش تخلخل، پايداري ابعادي قطعه حاصل نيز بهبود يابد. در اين اختراع با هدف گذاري توليد قطعه با استفاده از روش متالورژي پودر تحت ارتعاشات فراصوت، چيدماني جهت اعمال ارتعاشات فراصوت بر فرآيند فشرده سازي محوري سرد پودر طراحي و ساخته شد. چيدمان به گونه اي طراحي شده است كه قابليت اعمال ارتعاشات طولي و شعاعي بصورت مجزا و همزمان تامين شده است. در اين راستا، در ابتدا با توجه به طراحي مفهومي، با تحليل المان محدود، سه عدد ترانسديوسر التراسونيك طراحي و ساخته شد. سپس چيدمان فشرده سازي محوري پودر با قابليت اعمال ارتعاشات فراصوت و نيز قابليت نصب بر روي دستگاه هاي پرس، با تحليل نرم افزاري، طراحي و ساخته شد. مراحل طراحي، شامل طراحي مقاومت مصالحي و نيز آناليز مودال است. كارائي و عملكرد اين مجموعه با استفاده از نمونه هاي پودر آهن خالص تيتانيوم خالص تجاري و تيتانيوم آلياژي Ti-6Al-4V بررسي شده است. نتايج نشانگر تاثير مثبت ارتعاشات فراصوت در كاهش اصطكاك بين ديواره قالب و ذره‌هاي پودر و نيز اصطكاك بين ذره‌اي و تغيير در پلاستيسيته ذرات پودر مي باشد كه منجر به افزايش چگالي و يكنواختي توزيع آن و در نتيجه افزايش استحكام خشته خام ميگردد. همچنين سبب بهبود استحكام و پايداري ابعادي قطعه نهايي مي‌شود. دستگاه ساخته شده در اين اختراع، قابليت استفاده در مقياس آزمايشگاهي و صنعتي را دارا است.

تاریخ ثبت: 1396/12/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار نيتريد تانتالوم با استفاده از فرايند رسوب گذاري شيميايي از فاز بخار به كمك پلاسما با بهره گيري از جريان پالسي مستقيم بر روي قطعات صنعتي ايجاد شده است. براي دست يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه نشاني، بستر آزمايش با تركيب گازي مناسب از آرگون، نيتروژن و هيدروژن مورد عمليات پيش كندوپاش پلاسمايي قرار مي گيرد. براي ايجاد پوشش در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (هيدروژن، آرگون و نيتروژن) از بخار تانتالوم كلرايد بعنوان پيش ماده تانتالوم استفاده مي شود. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون هاي موردنظر بر روي كاتد (كه محل قرارگيري قطعه مي باشد) قرار گرفته و پوشش نانو ساختار نيتريد تانتالوم بر روي سطح راسب گردد. در اين اختراع متغيرها و شرايط اجرايي فرايند رسوب شيميايي تركيب نيتريد تانتالوم با نسبت استوكيومتري 1:1 با نرخ رسوب مناسب و در دماي پايين ارائه شده است.

موارد یافت شده: 27